Hashtag: '#интегрирани комуникации'
Festivals

ИДЕЈАТА Е ЗАЛУДНА БЕЗ ЕГЗЕКУЦИЈА: Македонски креативци и годинава во жирито на фестивалот „Кактус“

25 сеп 2018
Тоа што го прави интересен овој фестивал се предавачите и дискусиите што ќе бидат во фокусот на идеите и начинот на нивна реализација во контекст на новите трендови во креативните комуникации
прикажани (од 1 до 1) од вкупно: 1
Напишавме