Hashtag: '#БлажеАризанов'
Festivals

АГЕНДАТА Е ПОДГОТВЕНА: Тринаесет говорници ќе застанат на бината на годинешниот AllWeb

13 ное 2018
Блаже Аризанов, Македонецот што направи бум со својот стартап во Индија, Роџер Едвардс од Единбург, чии предавања ја креваат публиката на нозе, како и Горјан Јовановски, креаторот на апликацијата „Мој воздух“ ќе бидат дел од учесниците
прикажани (од 1 до 1) од вкупно: 1
Напишавме