Hashtag: '#хумористична кампања'
Creative

БРИТАНСКИОТ ХУМОР НА ДЕЛО: Новата кампања за „Playstation“ е како сцена од „Монти Пајтон“ (видео)

03 фев 2019
Како сцена од легендарната комична серија „Монти Пајтон“ изгледа новата реклама за „Playstation 4“. Прикажани се британски војници од Првата светска војна, коишто се спремаат за напад врз непријателски бункер, но почнуваат неверојатна дебата
прикажани (од 1 до 1) од вкупно: 1
Напишавме