Hashtag: '#NewMoment'
Admen

ДИМИТАР ЈОВЕВСКИ, ЕКОНОМСКИ ФАКУЛТЕТ: Денешниот студент по маркетинг доаѓа со големо предзнаење

04 фев 2019
Дигиталното огласување е динамична категорија и во него не важи навиката „плати и чекај резултати“. Треба на дневна основа да се следат кампањите, укажува доцент д-р Димитар Јовевски од Економскиот факултет при УКИМ, во интервју за „AdToDate.mk“
Festivals

ДОДЕЛЕНИ КАНСКИТЕ ЛАВОВИ: Само еден проект од нашиот регион се закити со награди (фотогалерија)

25 јун 2018
Tоа што е заедничко за сите наградени проекти е што во нив се истакнува креативност, чија крајна цел е да поттикне движења, навики, постапки што би го промениле светот кон подобро. На подиумот во Кан годинава се искачи и наш дизајнер
Festivals

ИЗБРАНИ НАЈДОБРИТЕ ОГЛАСУВАЧИ ВО СРБИЈА: „Њу момент“ прогласена за агенција на годината

22 дек 2017
Гранд при наградата на агенцијата „Њу момент“ ѝ е доделена за кампањата „One book for peace“, направена за Меѓурелигискиот совет на Босна и Херцеговина
Admen

Ни треба храброст во маркетингот - креативноста ја имаме!

10 апр 2017
ADTODATE е место за споделување искуства од маркетинг сферата. Значајно е да презентираме луѓе од секакви профили и различни агенции. Oвој пат, разговараме со Љубиша од New Moment.
прикажани (од 1 до 4) од вкупно: 4
Напишавме