Hashtag: '#научна фантастика'
Creative

ПАТУВАЊЕ НИЗ ВРЕМЕТО И ПРОСТОРОТ: Ридли Скот се врати во светот на рекламите со епско видео

12 фев 2019
Во четири минути се спакувани седум посебни приказни за различни светови. Иако спотот е кус, гледачот добива впечаток дека изгледал цел филм исполнет со авантуристички откритија
Campaigns

НЕОБИЧНИ СВЕТЛА ВО НОЌТА: Ребрендирање и „десерт“ за вљубениците во научната фантастика

30 окт 2017
Ни се чини дека живееме во некој научно-фантастичен филм. Затоа и некогаш е подобро да гледаме SYFY отколку вести, велат од агенцијата што ги направи видеата
прикажани (од 1 до 2) од вкупно: 2
Напишавме