Hashtag: '#Словенија'
Festivals

GOLDEN DRUM 2018: Душан Дракалски ќе го води жирито во категоријата „What“

09 окт 2018
Дракалски доаѓа на местото на Jaime Mandelbaum, кој најави дека годинава нема да биде во можност да го води жирито. Во селекцијата „What“ се оценуваат проектите со најдобри и најефикасни решенија
Creative

БИЛБОРД ШТО ИМПРОВИЗИРА: Плакат за џез-фестивал во Словенија се „инспирира“ од минувачите (видео)

09 сеп 2018
Идејата за овој плакат е поврзана со цитатот на познатиот музичар Miles Davis, дека „Импровизацијата е инспирација во живо“
Festivals

КАКО ЌЕ ИЗГЛЕДА ИДНИНАТА НА ОГЛАСУВАЊЕТО: Новите медиски трендови во фокусот на СЕМПЛ

30 окт 2017
Потрагата по нови идеи, местото на јазикот и креативноста, како и улогата на дигиталниот маркетинг и на инфлуенсерите ќе бидат во фокусот на годинешното издание на конференцијата за медиски трендови СЕМПЛ
прикажани (од 1 до 3) од вкупно: 3
Напишавме