Hashtag: '#Дарко Булдиоски'
Festivals

АГЕНДАТА Е ПОДГОТВЕНА: Тринаесет говорници ќе застанат на бината на годинешниот AllWeb

13 ное 2018
Блаже Аризанов, Македонецот што направи бум со својот стартап во Индија, Роџер Едвардс од Единбург, чии предавања ја креваат публиката на нозе, како и Горјан Јовановски, креаторот на апликацијата „Мој воздух“ ќе бидат дел од учесниците
Festivals

КАКО СЕ ВОДИ ЕДНОСТАВЕН МАРКЕТИНГ: Роџер Едвардс од „Маркетинг и финансии“ доаѓа на AllWeb

15 окт 2018
Покрај Едвардс, како што најавија организаторите, на Конференцијата своите искуства, знаења и совети ќе ги споделат и Недим Шабич- експерт за оптимизација на Интернет пребарувачи и Горјан Јовановски, од Booking.com
Admen

ДАРКО БУЛДИОСКИ: Марк, сенаторите и приватност 2.0 (анализа)

11 апр 2018
Главната причина која ги тера политичарите да се приклонуваат кон регулација е политичка, односно одбраната на „Американска демократија“ која, ете затоа што Facebook дозволил, некој од надвор им ја нарушил, без притоа да го видат слонот во собата
Admen

ДАРКО БУЛДИОСКИ, NEW MEDIA: Измените на Фејсбук се поголем удар за медиумите, отколку за брендовите

01 фев 2018
Булдиоски им препорачува, како на брендовите, така и на медиумите, повеќе да ги користат и другите социјални платформи, особено „Инстаграм“, зашто, како што вели, тој е „златна кокошка“ за привлекување публика
Festivals

НЕМА КОЈ НЕ КУПУВА ОНЛАЈН: Пазарувањето и во Македонија се сели на интернет

13 ное 2017
Во која насока ќе се развива онлајн пазарот во иднина ќе може да се чуе на годинешното, шесто издание на „AllWeb“ што на 17 ноември (петок) ќе се одржи во Драмскиот театар во Скопје
прикажани (од 1 до 5) од вкупно: 5
Напишавме