Hashtag: '#панел дискусија'
Festivals

АГЕНЦИИТЕ СТАНАА ДЕБЕЛИ И МРЗЛИВИ: Панел дискусија за креативната индустрија

23 сеп 2018
Креативната индустрија мора да договори со креативност на новите предизвици, беше еден од заклучоците истакнати на панел дискусијата „Goodbye Mr. Sorrell?!“ што се одржа во рамките на Викенд медиа фестивалот во Ровињ
Digital

ШЕФОТ НА „СИ-ЕН-ЕН“ ЛУТ НА „ФЕЈСБУК“ И „ГУГЛ“: Зошто никој не го гледа нивниот монопол на пазарот

02 мар 2018
Имавме можност во живо, на Конгресот во Барселона, да ја следиме дискусијата во која Џеф Цукер ги повика американските власти да преземат мерки против, како што вели, монополот на „Гугл“ и „Фејсбук“ во дигиталното реламирање
прикажани (од 1 до 2) од вкупно: 2
Напишавме