Hashtag: '#Даунов синдром'
Campaigns

НИВНИТЕ ДОСТИГНУВАЊА КАКО ПРИМЕР: Лицата со Даунов синдром не знаат за откажување (видео)

13 фев 2019
Со новото видео на гледачите им се укажува дека овие лица не се откажуваат лесно од своите стремежи и дека не знаат за никакви ограничувања, иако општеството многу често ги отфрла
Campaigns

АКЦИЈА ЗА СПОДЕЛУВАЊЕ: Дизајнирани емотикони за поддршка на лицата со Даунов синдром (видео)

25 ное 2018
Препознатливите жолти „смајлија“ наликуваат на изрази од лица со Даунов синдром. Целта е да се укаже дека и лицата со тој хендикеп, се нормални и дека тие плачат и се смеат исто како и сиот останат свет
Campaigns

ЛЕА САКА ДА УЧИ СО СИТЕ ДЕЦА: Кампања против општествените сопки за лицата со Даунов синдром (видео)

23 мар 2018
Приказната за девојчето Леа ги покажува слабостите на општеството кога се работи за лицата со Даунов синдром. Таа е условена да оди во специјално училиште, наместо во училиште каде што учат сите деца
прикажани (од 1 до 3) од вкупно: 3
Напишавме