Hashtag: '#Ovation BBDO'
Festivals

ДВОЈНА ПОБЕДА ЗА OVATION BBDO НА КАКТУС2018: Гранд при и признание за Агенција на годината

14 ное 2018
Ovation BBDO е прогласена за Агенција на годината на Кактус2018 што деновиве се одржа во Белград. Истата агенција доби и Гранд при за кампањата „Munchmallow - Приказна за себе“. Во трка беа 132 проекти од 25 агенции
Creative

ЌЕ ВЕ ФАТИ КРИЗА ЗА БЛАГО: Едноставна и слатка љубовна приказна за познатите „Munchmallow“ колачиња

05 апр 2018
Инспирација на креаторите им биле сите детски фантазии што ги имавме кога во раце ќе ги земевме светкавите фолии, што лесно се превиткуваа и добиваа форми какви што можеше да замисли само нашата имагинација
прикажани (од 1 до 2) од вкупно: 2
Напишавме