Hashtag: '#Голден Драм'
Festivals

GOLDEN DRUM 2018: Душан Дракалски ќе го води жирито во категоријата „What“

09 окт 2018
Дракалски доаѓа на местото на Jaime Mandelbaum, кој најави дека годинава нема да биде во можност да го води жирито. Во селекцијата „What“ се оценуваат проектите со најдобри и најефикасни решенија
Admen

МОЈЦА БРИШЧИК, „GOLDEN DRUM“: Фестивалите се огледало за состојбите во огласувачката индустрија

28 авг 2018
Луѓето едноставно го сакаат „Голден драм“ и затоа редовно му се враќаат, уживаат на предавањата, се дружат со предавачите, со жиријата и со нивните истомисленици, вели Мојца Бришчик, под чие водство фестивалот во Порторож ќе слави 25 години
Festivals

„ГОЛДЕН ДРАМ“ СЕ ВРАЌА ВО ПОРТОРОЖ: Редизајнирано лого и нов визуелен идентитет за 25. издание

08 мај 2018
Фестивалот низ годините правел постојано измени, како во логото, така и во програмата и во визуелниот идентитет. Во тој контекст ќе бидат измените и за годинешното, 25. издание на фестивалот
прикажани (од 1 до 3) од вкупно: 3
Напишавме