Hashtag: '#McCann'
Festivals

ВРВОТ НА McCANN СЕ СОБРА ВО БЕЛГРАД: Креативната индустрија е важна за развојот на регионот

30 окт 2018
Главната поента на оваа дискусија беше и развојот на самата идеја како постулат на успешните маркетинг кампањи и стратегии, како клуч за успехот во современото дигитално живеење
Campaigns

„МЕККЕН“, „ПЕПСИ“, „УНИЛЕВЕР“: Објавена листата на најуспешните огласувачи и агенции во светот

28 мај 2018
Глобалниот „Ефи индекс“ се одредува веќе осма година по ред и во него свое место си обезбедуваат најефикасните и најуспешни агенции, огласувачи и брендови од светот.Во рангирањето индексот за 2018 година се повеќе од 3.400 добитници на Ефи-награди
прикажани (од 1 до 2) од вкупно: 2
Напишавме