Hashtag: '#Лајонел Меси'
Creative

ДРИБЛИНГ ЗА ПЕПСИ: Дуел на фудбалските ѕвезди Меси и Сала за една лименка (видео)

27 фев 2019
Видеото е забавно, иако содржински не се разликува многу од рекламите во кои од фудбалери се бара да покажат како жонглираат, дриблаат или шутираат
Creative

ПРЕКУ НОЌ СТАНА СВЕТСКИ ХИТ: Над 18 милиони прегледи на новиот анимиран филм за Лионел Меси (видео)

18 јун 2018
Во четири минути е прикажан животот на Меси, при што главното мото и порака што се испраќа е дека е неопходно да се биде упорен за сопствениот сон и покрај сите неуспеси и пречки што се појавуваат во животот
прикажани (од 1 до 2) од вкупно: 2
Напишавме